avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TRANSPORT SI MONTAJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TRANSPORT SI MONTAJ

Buna ziua!

Doresc sa inchiriez un bun propriu (ct.214) catre o SC si sa-i facturez transport si montaj. Ce coduri Caen trebuie sa am autorizate, tinand cont ca e o activitate ocazionala?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: alex.basica , utilizator 15:56, 5 Noiembrie 2009
Daca veti factura aceasta chirie lunar va deveni activitate sistematica si periodica, nu ocazionala. Cod CAEN 6820
Imi este clar ca trebuie sa autorizez activitatea de inchiriere, dar nu 6820, pentru ca n-am mentionat ca e vorba de un mijloc fix. In ce masura pot factura servicii transport si montaj, tinand cont ca e obligatia mea sa transport si sa pun echipamentele in functiune? Am in dotare o autoutilitara pana in 3.5t si nu transport in numele altor firme, ci in interesul firmei mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila calculatoare produse in firma Doina B Doina B Buna ziua! In decursul a doi s-au achizitionat componente pentru 2 calculatoare. Aceste cheltuieli s-au ridicat la aprox 6000 lei. Am inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere apartament in regim hotelier ioanaalina23 ioanaalina23 Buna ziua. Avem o societate comerciala care desfasoara activitati de comert. Dorim sa extindem obiectul de activitate, in sensul ca societatea a inchiriat doua ... (vezi toată discuția)