avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Creditare intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Creditare intreprindere individuala

Buna dimineata!

In ce conditii se poate credita o intreprindere individuala de catre o persoana fizica (ce nu este titularul) sau de catre un srl? Care este cea mai optima, simpla varianta? Obiectul creditarii : achizitionare autoutilitara pentru desfasurarea activitatii.
Va multumesc!

O zi frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:03, 29 Iunie 2018
Printr-un contract de imprumut.
De la persoana fizica se poate dar de la srl nu.
george-neagu, moderator
Orice societate poate imprumuta, daca e ocazionala operatiunea. Aici un articol scris chiar de avocatnet.ro www.avocatnet.ro/articol_354...
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea de imprumuturi fara dobanda de catre un srl Alexandraaaa Alexandraaaa Problema mea sta in felul urmator: Un SRL acorda imprumuturi fara dobanda unor pers fizice si juridice, fara sa aiba in obiectul de activitate acordarea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva rabusanuraluca rabusanuraluca Buna ziua am o intrebare legata de recuperarea TVA. Am achizitionat un microbus printr-un credit auto pe persoana fizica, intre timp am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)