avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pierdute

Buna ziua, intrebare complicata. Am pierdut toate actele, certificat de nastere, buletin, certificat casatorie, certificat copii nastere. In plus de asta sunt in mijlocului unui divort, daca face vreo diferenta.sunt in strainatate si vreau in principal buletinul sa mi-l fac pentru a putea iesi din tara din nou. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:56, 2 Iulie 2018
Dar cu cartea provizorie, pot iesi din tara? Sau pot face un oricare alt document cu, care sa pot iesi din tara pana actele sunt gata?

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Ares-3, moderator
Ați putea să vă faceți pașaport dacă ați avea certificatul dvs. de naștere.
Nu puteți ieși cu cartea provizorie, și nu există alt tip de document care să înlocuiască pașaportul
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut certificatul de nastere iar pasaportul este expirat catagabirusescu catagabirusescu Salut Al pierdut certificatul de nastere si pasaportul expirat DIN 2010. Traiesc in spania si la ambasada numi da certificat fara pasaporte nici pasaporte ... (vezi toată discuția)
Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)