avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile AvocatNet Italia: Amendă pentru parcare plătită în ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

AvocatNet Italia: Amendă pentru parcare plătită în 2017 (mi s-a debitat cardul cu 45 de euro), acum am primit o somație de la Poliția Bari pentru aceeași amendă. Ce mă sfătuiți să fac?

Am inchiriat o masina in Italia de la Europcar Italia in august 2017. In ianuarie am a avut cardul debitat ( card cu care am garantat inchirierea) cu suma de 45 eur de Europcar Italia pentru o amenda de parcare primita de la Politia Bari...insotita si de o scrisoare prin care se motiveaza acesta plata ( amenda parcare nr....etc.)..emisa de Europcar Italia. Acum spre sfarsitul luni iunie 2018 mai primesc o scrisoare.. acum de la Politia Bari pentru aceasi amenda ...binenteles...cu sume mai mari...cu aceasi amenda parcare nr....etc.
Am extrasul de la banca ...toate corespondenata..scanata..
Probabil Europacar Italia nu a mai trimis incasarea catre Politia Bari si acum ma someaza sa platesc din nou pentru aceasi amanda nr....etc.
Ce ma sfatuti sa fac?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:22, 29 Iunie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti politiei dovada achitarii amenzii si corespondenta purtata cu firma de inchirieri auto, inclusiv datel de contact ale firmei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Dupa trimiterea tuturor documentelor scanate, dar si a unei scrisori recomandate catre Politia din Bari, luati legatura telefonic cu ei si vedeti in ce stadiu se afla demersul facut de Dvs. Nu lasati sa treaca timpul si nici sa va bazati ca se rezolva totul de la sine. Aici intampinam mereu probleme de acest gen.
Bafta! Zi faina!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru încălcarea vitezei legale în italia, primită la 7 luni de la comiterea faptei. am șanse de câștig dacă o contest? eadn.ilie eadn.ilie Buna ziua. Am inchiriat o masina in luna iunie 2017 in Italia si astazi am primit o scrisoare de instiintare de la Politia din Venetia ca am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie italia CsmR92 CsmR92 Buna ziua, am fost in italia cu masina inscrisa in romania (pe numele cuiva din familie) si ieri am primit o instiintare de la o firma (pro kolekt) care imi ... (vezi toată discuția)