avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Merita sa fii surprins?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Merita sa fii surprins?

Vi s-a intamplat ca una din camerele casei in care locuiti, sa fie inchiriate, fara sa stiti, unei persoane straine, care sa apara dintr-o data pe holurile casei cand dvs, eventual,tocmai ieseati din dush urmand sa spuna: "scuze"? #по программе
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
NicolaeP3, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt trei persoane proprietari. Sunt manevre in complicitate cu masonerie sau cu persoane influente din romania sa-mi faca viata cum vor ei. Acum cauta motiv de scamdal si vin pe ascuns acasa si iau obiecte din casa ca sa dea vina pe ceilalti membri ca nu ar fi responsabili cu paza casei.
Cred ca problema dvs poate sa fie rezolvata in urma unui control de specialitate ,cu tratamentul adecvat.Multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)
Accident cu tamponare usoara intre doua autovehicule din vina altuia. cornel_zamfirescu cornel_zamfirescu Pe scurt, circulam pe banda I a unui sens giratoriu, din dreapta un autovehicul care intra in sens nu mi-a acordat prioritate. L-am evitat dar am acrosat cu ... (vezi toată discuția)
Teren inchiriat de la icral ionelpo ionelpo am cumparat un apartament intr-o curte cu mai multi locatari icral foisor mi-a inchiriat 20 mp teren ce se afla in fata casei acest teren este folosit si de ... (vezi toată discuția)