avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent

Buna ziua am fost in ccc pana pe data de 31 05 2018,,pe aceasta data am semnat contract cu o firma noua iar dupa fix o luna ma anuntat ca imi incheie contractul ca sa terminat perioada de proba motivul fiind ca inchide fabrica,intrebarea mea e daca ma poate concedia asa pur si simplu bazanduse pe faptul ca sa terminat perioada de proba,la o sapt de la angajare eu am depus actele pt stimulentul de insertie ce se va intampla cu mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 29 Iunie 2018
Veti pierde stimulentul de insertie.

art.31 C.mun.
....
(3) Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta exclusiv printr-o notificare scrisă, fără preaviz, la iniţiativa oricăreia dintre părţi, fără a fi necesară motivarea acesteia.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost selectată pentru un post, dar după ce mi-am făcut actele managerul n-a mai vrut să mă angajeze. ce pot face în acest caz? Biro Diana Biro Diana Buna ziua, momentan sunt in indemnizație creștere copil. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție ,am decis să mă angajez cu 60 zile inainte ca ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie maruska maruska sint in perioada de proba la o firma,am contract de munca.as dori sa plec pentru ca angajatorul nu isi respecta sub nici o forma obligatiile din contrct ... (vezi toată discuția)