avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie sanatate pentru persoanele fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie sanatate pentru persoanele fara venit

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cit platesc la sanatate in conditiile cind nu am nici un venit ,ai am platit pina acum cite 1900 pentru lunile ianuarie-iunie ,iar in martie prin hotarire de guvern contributia pe un pentru persoanele fara venit este 1190lei Va multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:19, 30 Iunie 2018
Depuneti declaratia unica in care selectati acolo la cass optiunea cu plata pentru sase luni si sa fiti asigurat un an si ar trebui sa nu ma platiti nimic pentru 2018 dar pentru a fi sigur sa mergeti la ei la finante sa vadea ei clar raspunsul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificata pe 2018 valentinkiperi valentinkiperi Buna seara, Pe anul 2018 am obtinut venit dupa un apartament in chirie. Venitul annual brut a fost de 11900 si este mai mic decat 12 x salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 EllaEla EllaEla Buna ziua! Va rog... pana la ce data se depune declaratia unica 600 anul acesta? P.S. In cazul in care am deschis un PFA intr-un apartament, dar nu se ... (vezi toată discuția)