avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenda
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenda

Povestea mea este urmatoarea...
Am fost nevoita sa merg cu tramvaiul,pentru asta am fost si mi-am pus cateva calatorii pe card .Ma urc in tramvai,validez cardul ...aparatul imi indica zero calatorii,ori doamna de la casierie nu l-a reincarcat corect ori aparatul de pe tramvai era stricat,intre timp apare domnul controlor,ii explic situatia..imi da amenda fara sa verifice macar daca eu am incercat sa validez,i-am aratat si bonul fiscal,imi cere insistent bani,i-am dat 50 lei pe loc pt a ma lasa in pace,argumentul lui fiind " trebuia sa verificati inainte sa va urcati" cum as fi putut verifica daca eu tocmai plecasem de la casierie? Nu m-am opus legitimarii si am incercat sa fiu corecta ,dar el a profitat de asta.

Un sfat va rog ,unde ar trebui sa apelez pt a reclama acest incident ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:06, 29 Iunie 2018
Initial verificati cardul daca a fost reincarcat
Puteti sesiza oficial conducerea regiei de transport
Puteti sesiza RATB dar e greu de spus ce va iesi.
Nu trebuia sa platiti amenda.
Trebuia să mergeți cu controlorul la casieră daca ati fost înșelată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare amenda ratb Ktulu7 Ktulu7 Buna ziua. In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb m2diana1 m2diana1 Buna ziua. Ieri am primit o amenda pe linia 336 pentru ca aparatul arata card nevalidat, desi eu am validat cardul si mi s-au retras bani de pe card. I-am ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb DanielaGabriela0303 DanielaGabriela0303 Buna ziua! AstaZi,fratele meu, a primit amenda in ratb pe motivul ca nu avea cardul incarcat in contextul in care eu il incarcasem cu 5 lei cu o jumatate de ... (vezi toată discuția)