Buna ziua! AstaZi,fratele meu, a primit amenda in ratb pe motivul ca nu avea cardul incarcat in contextul in care eu il incarcasem cu 5 lei cu o jumatate de ora inainte ca el sa se urce in ratb. Eu inca am bonul fiscal. Este posibil sa fac o contestatie pe baza bonului? Multumesc anticipat!
Ca sa nu mai deschid un nou topic. Astazi, 3 calatorii valabile. Am incercat validarea cardului dar aparatul a dat eroare, mesaj "incercati din nou". Am incercat de alte trei ori si am incercat sa ma deplasez la un alt aparat. Controlorul era in tramvai, a vazut sau poate chiar a provocat nefunctionarea aparatului si m-a oprit, legitimat, respectiv amendat. La coborare am verificat, mai am 3 calatorii valabile, dar tanti de la ghiseu mi-a spus ca nu-mi poate da bon cu numarul de calatorii valabile (sold). Cum procedez pentru contestatie? Am folosit persoana mea, dar totul a fost in cazul unui tanar, fiul meu, care s-a si speriat si nu a protestat.
Amenda
AndreeaP.
Povestea mea este urmatoarea...
Am fost nevoita sa merg cu tramvaiul,pentru asta am fost si mi-am pus cateva calatorii pe card .Ma urc in tramvai,validez ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb
m2diana1
Buna ziua.
Ieri am primit o amenda pe linia 336 pentru ca aparatul arata card nevalidat, desi eu am validat cardul si mi s-au retras bani de pe card.
I-am ... (vezi toată discuția)