avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Amenda ratb
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Amenda ratb

Buna ziua! AstaZi,fratele meu, a primit amenda in ratb pe motivul ca nu avea cardul incarcat in contextul in care eu il incarcasem cu 5 lei cu o jumatate de ora inainte ca el sa se urce in ratb. Eu inca am bonul fiscal. Este posibil sa fac o contestatie pe baza bonului? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristi.a , utilizator 12:13, 31 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Incarcat, incarcat, dar l-a validat ? Ca eu cred ca pt asta l-au amendat.
Ca sa nu mai deschid un nou topic. Astazi, 3 calatorii valabile. Am incercat validarea cardului dar aparatul a dat eroare, mesaj "incercati din nou". Am incercat de alte trei ori si am incercat sa ma deplasez la un alt aparat. Controlorul era in tramvai, a vazut sau poate chiar a provocat nefunctionarea aparatului si m-a oprit, legitimat, respectiv amendat. La coborare am verificat, mai am 3 calatorii valabile, dar tanti de la ghiseu mi-a spus ca nu-mi poate da bon cu numarul de calatorii valabile (sold). Cum procedez pentru contestatie? Am folosit persoana mea, dar totul a fost in cazul unui tanar, fiul meu, care s-a si speriat si nu a protestat.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
cristi.a, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb m2diana1 m2diana1 Buna ziua. Ieri am primit o amenda pe linia 336 pentru ca aparatul arata card nevalidat, desi eu am validat cardul si mi s-au retras bani de pe card. I-am ... (vezi toată discuția)
Amenda AndreeaP. AndreeaP. Povestea mea este urmatoarea... Am fost nevoita sa merg cu tramvaiul,pentru asta am fost si mi-am pus cateva calatorii pe card .Ma urc in tramvai,validez ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda ratb alexbodr84 alexbodr84 Buna ziua, Pot sa contest o amenda RATB in urmatoarea situatie penibila? Deoarece am avut nevoie sa ajung luni dimineata intr-o anumita zona din bucuresti ... (vezi toată discuția)