avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... voucher materna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

voucher materna

Buna ziua,
Doresc sa accesez un voucher materna pentru investigatii sarcina acordat de Primaria Mun. Bucuresti. Printre documentele obligatorii se mentioneaza: "Voucher-ul Materna Bucuresti se acordă oricărei femei cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau viză de reședință, de cel puțin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10 – a de sarcină.
– copie după C.I. a femeii gravide. În cazul vizei de reședință, copia se face și după verso-ul cărții de identitate."
Problema: detin CI cu domiciliul in Bucuresti incepand cu 27.04.2018, insa locuiesc in Bucuresti de 10 ani, am serviciul aici.
Intrebarea: Cum pot dovedi ca am domiciliul in Bucuresti in ultimele 6 luni?
Mentionez ca nu am un contract de chirie unde locuiesc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 30 Iunie 2018
Numai cu C.I. se poate dovedi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher materna Mirela Bolozani Mirela Bolozani Pot beneficia de aceste vouchere in cazul in care doar soțul meu are domiciliu in București? Eu nu am nici CI de București și nici viză de reședință. ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Voucher de 2000 de ron acordat femeilor gravide din bucurești PiRal PiRal Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc ... (vezi toată discuția)