avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voucher materna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voucher materna

Pot beneficia de aceste vouchere in cazul in care doar soțul meu are domiciliu in București? Eu nu am nici CI de București și nici viză de reședință. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 27 Iulie 2018
"De acel voucher beneficiază orice femeie cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în Bucureşti sau viză de reşedinţă de cel puţin şase luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a zecea de sarcină."
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher materna lsp lsp Buna ziua, Doresc sa accesez un voucher materna pentru investigatii sarcina acordat de Primaria Mun. Bucuresti. Printre documentele obligatorii se ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru gravide AlinaCons AlinaCons Buna ziua, ma puteti ajuta cu mai multe informatii? Care sunt conditiile de eligibilitate, Ce documente sunt necesare? Unde se depun actele? Sprijin ... (vezi toată discuția)
Voucher de 2000 de ron acordat femeilor gravide din bucurești PiRal PiRal Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc ... (vezi toată discuția)