avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asigurare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asigurare auto

De ce am B1 după ce am cumparat masina noua in conditiile care pe masina veche am avut B10?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 21:52, 30 Iunie 2018
Pentru ca regulile ASF in domeniul RCA- categorii bonus malus s-au schimbat. La autoturism nou, se pleaca de la inceput. Acum nici nu mai sunt 10 categorii de bonus malus, ci doar 8.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus/malus la vanzare auto (cu acte de radiere, scoatere din evidenta fiscala, etc) ccosmin ccosmin stimati forumisti ma confrunt cu o situatie aparent necunoscuta societatilor de asigurare. In iulie-august am schimbat autoturismul personal. La asigurarea ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu conducerea asf privind rca HQM HQM Sunt momentan in litigiu cu ASF, in ceea ce priveste plata politelor RCA. Indiferent la ce companie ma asigur , trebuie sa scot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. In acel moment aveam la RCA Clasa-Malus: B8. La masina noua am tot la RCA Clasa-Malus: ... (vezi toată discuția)