avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

O parte din angajatii societatii unde muncesc, in speta Electrocentrale Constanta, am beneficiat de vouchere de vacanta in valoare de suma prevazuta in C.M. Cealata parte ramasa dupa legea data de guvern, au beneficiat de suma stiuta de toata lumea, suma mai mica decat cea stabilita prin C.M.. Intrebarea mea este: salariatii care au beneficiat de aceste vouchere , cu suma stablilita prin C.M. si , evident luata pana n luna iulie cand cu legea data, pot beneficia anul acesta de vouchere? Mentionez ca dierctorul general al societatii, refuza sa acorde aceste tichete de vacanta pe motiv de imoralitate! Ca nu este moral fata de colegii nostri ;; pagubiti;; de guvern! ITM C ta are vreo putere de decizie?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta pentru functionarii publici dintr-o institutie publica - interpretare text lege enuka80 enuka80 Va rog frumos, o interpretare pe acest text de lege: Art. 1 alin.2 din Ordonanţa de urgenţă nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta/vouchere de vacanta nastaseana nastaseana Buna ziua. Lucrez intr-o societate cu capital majoritar de stat si de la 4 iulie 2014 a intrat in vigoare ordonanta vocuherele de vacanta. In contarctul meu ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)