Exact. Dar cum pot evidentia faptul ca acele libere trebuiesc date in "pontaj" :)
Solutia unui avocat stiu ca este ultima alternativa. Speram sa nu se ajunga pana acolo. Ei se ascund in spatele acestei proceduri semnata si aprobata de Directia Financiara.
Am citit si recitit legea muncii si OMAI'uri...nu gasesc nimic de care sa ma pot lega...prin care sa reiasa ca aceasta metoda este ilegala. Iar conform legii 80 nu putem executa ordine contrare legii. Dar ni se spune ca nu suntem noi in masura sa stabilim daca o procedura este ilegala sau nu :|
Se folosesc de portite sa ne oblige sa venim la munca sub falsul pretext ca ni se platesc acele ore suplimentare. Dar dupa ei...24 ore suplimentare=8 ore suplimentare de plata. Restu fiindu'se recuperate din zilele urmatoare ce reprezinta libere noastre.
Plus ca mai este problema concediului de odihna. Care nu se scade din timpul de lucru lunar.
Ceea ce imi doresc eu momentan este un mod de a formula intr'un raport scris faptul ca procedura nu respecta codul muncii.
Pana acum avem asta
[ link extern ]
Este destul de complexa si probabil nu se intelege mare lucru...atata timp cat nu aveti procedura in sine sa o puteti analiza. Din pacate momentan nu am putut face rost de ea si rapoartele vor fi nevoite sa le transmitem saptamana care vine.
Ps. Stiu ca cea mai sigura solutie este instanta. Dar nu dorim momentan sa ajungem acolo. Dorim sa incercam o oarecare mediere.