mi-a fost suspendat permisul pentru alcool 0,62 la mie in aer si nu stiu care sant urmarile.nu am nici rezultatele de la sange.nu o sa mai am permis 3 luni si am inteles ca s-ar putea sa-mi prelungeasca perioada de suspendare si trebuie sa dau si reexaminare.sant la prima abatere si chiar nu stiu ce o sa se intample.. HELP#-o
Cu putin noroc veti scapa doar cu oamenda( penala). Spun asta deoarece sansele ca alcoolemia dvs. din sange sa depaseasca limita legala admisa. Faptul ca sunteti la prima batere de acest gen va este favorabil .Succes.
Probele biologice vor arata cu siguranta o alcoolemie peste 0,80 g/l alcool pur in sange, ceea ce constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. Faptul ca nu aveti antecedente penale, recunoasteti fapta si aveti o atitudine sincera in timpul cercetarii reprezinta numai imprejurari care pot constitui circumstante atenuante.
Sal! Eu cam pentru aceeasi fapta am primit inchisoare cu suspendare si mi s-a anulat permisul...Vezi din timp ce se mai poate face,cere o recalculare...si vezi ce declari...Permisul ramane suspendat si dupa cele 3 luni,mult si bine:) Bafta
Stare de ebrietate
crisu_10
sal.ce pedeapsa risc pentru o alcoolemide de 1,25 in sange??dupa cat timp imi pot recupera permisul??va rog o informatie la adresa de mail crisu_10@yahoo.com ... (vezi toată discuția)