avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere concediu medical

Am fost concediata in timp ce eram in concediu medical. Instanta din Rm. Valceami-a dat castig de cauza. La toate cele 4 termene partea adversa nu s-a prezentat, nu au raspus la interogatoriu in schimb au facut recurs la Pitesti si din pacate am pierdut. Cei din Pitesti au spus, in hotararea trimisa, ca am luat concediu medical intentionat si ca nu m-am prezentat la munca in data de 17 dec 2016. Aceasta data era in weekend si nu lucram, deci nu aveam cum sa ma prezint la munca. Mi s-au redus cheltuielile de judecata la jumatate, borderoul de cheltuieli nu l-au luat in calcul si sa imi plateasca ziua de concediu medical, dar nu spune cat 9am avut 2 zile, dar spun ca una a fost platita ca am fost pontata ca fiind la munca.Decizia e definitiva o pot contesta in vreun fel? Mi se pare nedrept decizia lor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 25 August 2018
Numai prin exercitarea unei cai extraordinare de atac - contestatie in anulare si revizuire - mai puteti ataca acea decizie.

Caile extraordinare de atac pot fi exercitate numai in conditiile prevazute de Codul de procedura civila.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc
Un model cum as putea ataca decizia aveti?

Multumesc anticipat
model contestatie in anulare
[ link extern ]

model revizuire
[ link extern ]
Daca a trecut 30 de zile de la primirea hotararii mai pot face ceva?
As putea cere rejudecarea cauzei?
La ce cale de atac va referiti?

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Recurs??? ContSters208842 ContSters208842 Am pierdut un proces la Tribunalul Dolj, dar am castigat recursul la Curtea de Apel Craiova, in litigii de munca. Scoala mai poate declara un eventual ... (vezi toată discuția)