avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract adoptie pisica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract adoptie pisica

Buna ziua!
Am adoptat o pisica de la cineva, cu contract semnat de catre cele doua parti, fara stampila, fara notar.
La inceput toate bune si frumoase, a inceput pisica sa se ingrase, sa capete incredere, sa devina stapana casei, dar pe masura ce trece timpul persoana de la care am adoptat-o incepe sa puna tot felul de conditii care mai de care mai absurde. Sincer mi-au ajuns ifosele acestei persoane si as vrea sa inchei orice forma de dialog.
DAR aici intervine problema: este vreo sansa sa fie legea de partea persoanei respective si sa mi se impuna sa ii dau pisica inapoi?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:14, 1 Iulie 2018
Daca detineti un contract semnat de parti, prevederile din acesta trebuie respectate. Este un document care poate fi prezentat in instanta (daca se va ajunge acolo).
In mod normal, persoana care a dat pisica spre adoptie nu ar trebui sa aiba pretentii ulterioare de la persoana care a adoptat pisica, in conditiile in care se respecta termenii contractului semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adoptie animale de companie veronik veronik Buna ziua, As vrea sa donez 2 pisici, insa pt ca nu cunosc doritorii, mi-ar fi de folos un contract de adoptie prin care noii stapani sa fie ... (vezi toată discuția)
Contractul de tranzactie utc utc am calitatea de creditor si merg la o conciliere, avocatii debitoarei a propus incheierea unui contract de tranzactie. eu stiu ca acest tip de contract se ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii - publicitate internet (online) bogdanblue bogdanblue Buna ziua, Sunt la inceput de drum, am un PFA si nu cunosc deocamdata tot procedeul pentru contractele de prestarii servicii. Un srl din alta localitate ... (vezi toată discuția)