avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecin plecat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecin plecat

Locuiesc la parterul unui bloc si de ceva vreme peretele din hol se tot uda si din ce in ce mai mult.La etajul 2 avem un vecin care s-a mutat la casa dar este ptopietar in continuare.A fost chemat ,nu a venit de bani nici nu poate fi vorba sa dea .El spune sa nu cerem pentru nimic ca nu sta aici.Cum procedem ,ce putem face legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:33, 1 Iulie 2018
In ce calitate intrebati ?
Conform dispozitii in vigoare proprietarul unui apartamnet in imobil d elocuit in comun datoreaza cote lunare de intretinere individuale si parti comune
Daca imobilul este dotat cu repartitoatre de cost,contoare individuale consum apa rece/calda proprietarul are obligatia sa achite lunar cote parti comune
Daca proprietarul respectiv nu cunoaste obligatiile care ii revin,reprezenatntii asociatieid e proprietari ar trebui sa parcurga dispozitiile in vigoare L nr 230/2007,HG nr 1588/2007
Concretr aplicati disp art 49,50 ,51 din L nr 230/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare cu fonduri europene batiatus batiatus Acum un an lumea din bloc s-a hotarat s aizoleze cu pimaria bistrita cu fonduri cica europene au depus dosar eu si sotia nu am semnat nimic, nu ni s-a mai ... (vezi toată discuția)
Obligatiile asociatiei de proprietari si/sau a proprietarilor. BogdanBaB BogdanBaB Imi puteti spune, in cazul in care, subsolul unui bloc trebuie renovat in proportie de 100%(instalatiile : apa, incalzire, scurgere) pentru ca toate curg in ... (vezi toată discuția)
Plata salarii administrator, presedinte geta_iv geta_iv De ce in conditiile in care eu am contracte individuale cu prestatorii de servicii la gaze, lumina, apa, trebuie sa platesc si salariile admistratorui, ... (vezi toată discuția)