avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua,

Ma intereseaza urmatoarea situatie: sunt divortat, minorul este dat fostei sotii careia ii platesc pensie de intretinere. Ea doreste sa dea copilul in plasament mamei sale ca sa poata sa mearga la serviciu. In acest caz eu mai platesc alocatie de intretinere pentru minor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:17, 1 Iulie 2018
Buna ziua,
Copilul ramane TOT AQL DUMNEAVOASTRA.
Pensia se plateste COPILULUI nu mamei sau bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - schimbarea destinatarului frezie frezie am o fetita , de 17 ani , careia ii platesc pensie alimentara ,banii ii trimit postal .Pana la aceasta data banii ii puneam pe numele fostei sotii , dar acum ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii handsu handsu In cazul in care copilul este in ingrijirea bunicilor , parantii mamei ,iar tatal, pe numele caruia este minorul, nu doreste ca acesta sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Persoana in intretinere parinti divortati gina2010 gina2010 Buna ziua, daca salariatul meu este divortat de sotie, copilul de 7 ani fiind dat de catre instanta mamei, tatal il poate lua in intretinere la firma unde ... (vezi toată discuția)