avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil sarcina 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil sarcina 2

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, privind indemnzaie de cresetere a celui de-al doilea copil:
In luna octombrie primul copil va implini 2 ani si la sfarsit de noiembrie-inceput de decembrie il voi naste pe cel de-al doilea. Inainte de a intra in concediul de crestere a primului copil, am avut contract de munca pe perioada determinata de 2 ani, deci nu am un job la care sa revin in perioada dintre data cand implineste primul copil 2 ani si nasterea celui de-al doilea. Intrebarile mele sunt:
1. cum se va calcula indemnizatia de crestere copil pentru cel de-al doilea , mai exact care sunt cele 12 luni care se vor lua in considerare in calculul indemnzatiei ( 11 luni lucrate anterior primei sarcini+ luna dintre CCC pentru primul copil si nasterea celui de-al doilea, daca exista venituri impozabile in aceasta luna)?

Va intreb deoarece in perioada cuprinsa intre CCC pentru primul copil si nasterea celui de-al doilea, am posibilitatea de a ma implica intr-un proiect pe baza de conventie civila si nu stiu daca acesta se va lua in calcul si de ce documente am nevoie.

Va multumesc frumos pentru raspuns,

Alte discuții în legătură

Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Continuitate ccc adrycary adrycary Buna ziua,sunt in concediu cc pana la varsta de 2ani,am avut contract determinat care a expirat dupa ce am intrat in prenatal si am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)