avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie construire , acte necesare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie construire , acte necesare

Buna ziua , va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta ,
Pt emiterea autorizatiei de construire in legea 50/91 actualizata la art 7 alin 1 litera b, se specifica :

b) dovada titlului asupra imobilului, teren şi/sau construcţii, în copie legalizată, sau, după caz, extrasul de plan cadastral actualizat la zi şi extrasul de carte funciară de informare actualizat la zi, în cazul în care legea nu dispune altfel;

Va rog sa- mi impartașiți opinia dvs
Este nevoie doar de copie legalizata a actelor de proprietate sau de copie legalizata a actelor de proprietate si extras de carte funciara , deoare in opinia mea daca dispui de actele de proprietate si nu esti in alta situatie cum precizeaza legea ( dupa caz ) nu mai este necesar extrasul de carte funciara,
Eu personal asa inteleg acest context de lege primul act sau urmatoarele doua nu primul act si ultimul mentionat .
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot solicita autorizatie de construire daca nu am carte funciara? iceflower iceflower Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca pot solicita autorizatie de construire pentru consolidare si extindere casa construita aproximativ in anul 1930 chiar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire catalin lasculescu catalin lasculescu Legea 261/2008 are în vedere emiterea unor documente suplimentare necesare pentru eliberarea unei autorizatii de construire: - dovada, în copie legalizata, ... (vezi toată discuția)
Receptie casa dcanka2000 dcanka2000 Buna ziua, Doresc sa aflu daca conform legii exista o anumita perioada care trebuie sa treaca de la obtinerea autorizatiei de constructie pana la ... (vezi toată discuția)