avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de construire

Legea 261/2008 are în vedere emiterea unor documente suplimentare necesare pentru eliberarea unei autorizatii de construire:
- dovada, în copie legalizata, a titlului asupra imobilului, teren si/ sau constructii si, dupa caz, extrasul de plan cadastral actualizat la zi si extrasul de carte funciara de informare actualizat la zi, în cazul în care legea nu dispune altfel;
Din interpretarea voastra intelegeti ca este obligatoriu planul cadastral si extrasul de carte funciara la cererea de emitere a autorizatiei de construire?Am anexat mai sus extrasul din legea50/1991 actualizata
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:42, 23 Februarie 2010
mai trebuie si certificatul de urbanism..da..a ctele tebuie sa fie intabulate si sa aibe nr cadastral, mai nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita autorizatie de construire daca nu am carte funciara? iceflower iceflower Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca pot solicita autorizatie de construire pentru consolidare si extindere casa construita aproximativ in anul 1930 chiar ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Receptie casa dcanka2000 dcanka2000 Buna ziua, Doresc sa aflu daca conform legii exista o anumita perioada care trebuie sa treaca de la obtinerea autorizatiei de constructie pana la ... (vezi toată discuția)