avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal și indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal și indemnizație creștere copil

Se pune următoarea situație: eleva însărcinată clasa a 12 a. Înainte cu 2 luni de finalizare nu mai poate sa meargă la școala datorită sarcinii dificile care i se impune sa stea la pat. Datorită lipsei celor 2 luni la școala, cei din învățământ știind motivul elevei, o exmatriculeaza. Întrebarea mea ar fi următoarea: aceasta eleva poate beneficia de concediu prenatal implicit de indemnizația de creștere a copilului? Ma gândeam ca dacă ar fi putut lua concediu prenatal nu ar fi fost exmatriculata de la liceu! Și i sa spus ca in momentul întoarcerii la liceu trebuie sa repete clasa a 11 și a 12, deși clasa a 11 a fost încheiata cu succes!
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
AndreeaStefania17, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaStefania17 , utilizator 22:08, 4 Iulie 2018
Nu ma poate ajuta nimeni la problema asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns urgent - exmatriculare eleva insarcinata IuliaChindris IuliaChindris Sunt eleva in clasa a 11 a la un Liceu cu Program Sportiv ,si sunt insarcinata in luna a 5 a .Mi s-a spus ca nu mai am dreptul sa urmez cursurile acestui liceu ... (vezi toată discuția)
Maternitate violetacrina violetacrina as dorii sa stiu daca fica mea care este eleva in clasa a 12 a si care este insarcinata dar care de fapt este exmatriculata din scoala din cauza apsentelor ... (vezi toată discuția)