Intocmesc un acord de inchiriere pentru inchirierea de rochii iar modelul pe care il folosesc este de la alta firma care ofera acelasi serviciu. Drept urmare, forma finala a contractului meu va fi aproape identica cu cea a acordului prezent pe siteul lor. Este legal sa fac acest lucru sau ma pot denunta pentru ca le-am copiat acordul?
Folositi un termen ,acord ,in mod impropriu ,fara sa intelegem la ce anume va referiti.Cu cine incheiati acest,,acord"" cu clientii care doresc sa inchirieze rochii sau ce anume inchiriati dvs.Atunci este vorba despre un contract de inchiriere,de prestari servicii etc dacă îl Copierea de pe un site nu vă ajută cu nimic in cazul in care nu este redactat de un profesionist in domeniul juridic si adaptat specificului dvs.
Multumesc de raspuns. Aveti dreptate, nu am fost suficient de specifica. Acordul de inchiriere enumera urmatoarele:
1. Conditii generale
2. Pretul inchirierii, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari
3. Obligatiile noastre fata de dumneavoastra
4. Obligatiile dumneavoastra fata de noi
5. Accesul la servicii. Contul de client
6. Alte clauze
In timp ce contracul de inchiriere va contine datele firmei si ale clientilor, avand ca anexa acest acord. Eu am adaptat acordul de la o alta firma care ofera exact acelasi serviciu, urmand ca la finalizarea lui sa il validez, intr-adevar, cu un profesionist in domeniul juridic. Intrebarea mea este referitoare la "legalitatea" copierii structurii acestui acord cu adaptarea detaliilor firmei mele.
Ca un sumar, care sunt caracteristile libertatii contractuale? Ma intreb daca poate sa vina cineva la mine sa imi spuna ca acest acord seamana in proportie de 95% cu acordul altcuiva si sa am probleme din acest motiv.