buna ziua. acum câteva luni am făcut o sesizare la spitalul județean în legătură cu comportamentul unor cadre medicale. mai bine de 5 luni nu primit nici un răspuns așa că m am adresat consiliului județean.
După acest demers, managerul spitalului a scris un răspuns la adresa consiliului județean, răspuns care mi a fost trimis și mie acasă.
Problema este că managerul spitalului afirmă că m am întâlnit cu el și cu șeful de secție unde am fost internata și am discutat cu ei problema mea, însă in realitate acest lucru nu s a întâmplat.
Ținând cont de faptul că raspunsul managerul spitalului este adresat unei instituții și în el sunt afirmatii mincinoase, acest lucru se poate încadra la art 326 cod penal????
și în cazul asta eu ce pot face, in condițiile in care răspunsul primit nu are nicio treabă cu realitatea celor intamplate și nici nu răspunde sesizării pe care am făcut o? mulțumesc!
Calomnie
Alina2002
Buna ziua!
Sunt medic angajat intr-un spital. S-a primit o reclamatie in format electronic pe adresa Prefecturii, prin care se aduc diverse acuzatii si ... (vezi toată discuția)
Fisa post
alinush23
revin, cu rugamintea de a ma ajuta si pe mine cu un model de registrator, preferabil pentru registrator medical.
De asemenea as mai dori un model de ... (vezi toată discuția)