avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... accident cu un cal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

accident cu un cal

am avut un accident pe dn 1 langa Ploiesti in care am lovit un cal masina fiind distrusa ,cum as putea sa-mi recuperez paguba ,de la drumurile nationale sau asigurari as putea recupera ceva,despre proprietarul calului politia nu ma instiintat inca nimic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:35, 1 Iulie 2018
Initial asteptati concluziile politiei,poate animalul este microcipat si se identifica proprietarul impotriva caruia puteti ridica pretentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine lovit pe autostrada a1, linga sibiu jared jared In seara de 23Dec2017, ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe autostrada A1, pe sensul SEBES-SIBIU, ma aflam in depasire pe banda doi, iar in ... (vezi toată discuția)
Accident cu cabaline BalanR BalanR Mergând pe un drum european (e85) in jur de ora 22:00 au iesit in calea mea doi cai, cu care m-am izbit. In urma coliziunii eu am avut nevoie de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Accident - tamponare caruta pe drum national geode geode Bun gasit! Ma aflu, din nefericire, in urmatoarea situatie: circuland pe un drum national si observand tarziu o caruta aflata pe acelasi sens de mers, in ... (vezi toată discuția)