avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare

Buna seara.Ma confrunt cu urmatoarea problema.In data de 30.05.2018 am cumparat un autoturism.Masina a fost achizitionata prin contract de instrainare model 2016 itl 054.Vanzatorul nu este proprietarul din acte si acum numi mai raspunde la telefon pentru ami trimite exemplarul de contract stampilat de finante si din aceasta cauza nu pot transcrie masina.Pentru a evita umblatura obtinerii acelui act as vrea sa cer in instanta anularea contractul si sa cer restituirea pretului platit , oare este posibil si daca da in baza carui articol.Multumesc anticipat pentru orice raspuns.O seara buna.

Alte discuții în legătură

Nu pot inmatricula un autoturism daca am datorii la taxe si impozite? BogdanSM BogdanSM Buna ziua, Adresez aceasta intrebare pentru mama mea care a cumparat recent un autoturism prin contract de instrainare-dobandire model 2016 ITL 054. In ... (vezi toată discuția)
Inmatricare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara acte suciutizu suciutizu am cumparat un autoturism bmw x5 in anul acesta (mai 2016) doar cu un contract de vanzare -cumparare de mana,are carte de identitate si talon.intre timp mi s-a ... (vezi toată discuția)