avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare angajator contributiile catre stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare angajator contributiile catre stat

Buna ziua,
Eu ca angajat cum pot sa stiu daca angajatorul imi plateste contributiile catre stat ce i se cuvine? Mentionez ca lucrez in domeniul privat, nu am semnat nici un stat de plata si nu primesc fluturas. Astept raspuns, multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 22 Septembrie 2018
1. Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania poate sa verifice online, pe site-ul ANAF, daca angajatorul a raportat sumele realizate de salariat pentru sanatate (c.a.s.s.), contributia la casa de pensii, somaj.

AvocatNet.ro va prezinta un scurt ghid referitor la obtinerea acestui document prin intermediul Spatiului privat virtual.
Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

2. Pentru a fi siguri că angajatorul vostru este corect şi va plătit asigurarea de sănătate, puteţi verifica acest lucru online
[ link extern ]

Dacă angajatorul este corect şi a plătit contribuţiile către CNAS, atunci va fi afişat următorul mesaj: „Persoana selectată este asigurată”

3. De asemenea,incepand cu data de 01.04.2001 puteti solicita Casei de Pensii eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)
Stat de plata Ionel1967 Ionel1967 Este normal sa nu semnez stat de plata sa nu văd ce sa întâmplat cu banii care mi se cuvin și dacă sau plătit datoriile către stat ce pot face în ... (vezi toată discuția)