avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna - distribuire filmulețe intime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna - distribuire filmulețe intime

In urmă cu 5 ani am avut o relatie din care au rezultat niste poze si filmuleţe intretinand relaţii sexuale, ele au fost facute de comun acord crezand ca vor rămâne in intimitatea noastră. Aceste poze au fost trimise prin mesaje prietenilor pe reţelele de socializare de catre fostul prieten care a vrut sa se razbune pentru ca nu am acceptat sa ma duc la el in Italia,(el fiind stabilit acolo de ceva timp).Pot face ceva in privinta asta? Sau va putea sa distribuie in continuare fara sa păţească ceva?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:44, 3 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde, intra in conflict mai multe lucruri: dreptul la intimitate (viata privata, imagine), consimtamantul dat (valabil doar pentru adulti), drepturile de autor, etc. Deci ar fi greu de prezis cine va castiga procesul (el va fi pierdut sau castigat pe detalii, plus ca va trebui sa dovediti ca el a fost autorul distribuirii publice a filmelor si a facut-o deliberat, adica nu pentru ca un hacker i-a spart calculatorul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj cu poze intime Gabi 28 Gabi 28 Buna seara o persoana nu stiu cine mi-a zis ca imi distribuie pozele mele pe facebook. ..si sunt f intime vreau sa mentionez. ..ce poot face?va rog! (vezi toată discuția)
Legalitatea de a posta inregistrari cu caracter intim fara acordul persoanei Predatorro Predatorro Buna ziua! Este legal sau nu urmatorul scenariu si daca nu care ar fi consecintele: un barbat si o femeie se inregistreaza in public avand relatii intime. El o ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe facebook Muresan Felicia Muresan Felicia O relatie intre 2 tineri(concubinaj) a luat sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. Tanara a plecat in strainatate si are o alta relatie si un loc de munca ... (vezi toată discuția)