avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legalitatea de a posta inregistrari cu caracter intim ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legalitatea de a posta inregistrari cu caracter intim fara acordul persoanei

Buna ziua! Este legal sau nu urmatorul scenariu si daca nu care ar fi consecintele: un barbat si o femeie se inregistreaza in public avand relatii intime. El o filmeaza si urca filmarea pe internet pe siteuri pentru adulti. Ea poate stie ca e filmata sau poate nu stie. Cert e ca el urca filmarea fara acordul ei. Intrebarea e: are voie sa posteze fara motiv de santaj si fara a primi bani acea filmare? Nu are nevoie si de acordul ei?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:19, 24 Aprilie 2020
Daca ar fi solicitat bani pt a nu posta pozele respective ar fi fost vorba despre infracțiunea de șantaj.Daca nu solicita bani,favoruri sexuale etc atunci poate sa fie vorba despre un proces civil în care persoana vătămate poate solicita daune morale pt atingerea adusă imaginii,demnității etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj mikewp7 mikewp7 Buna, as dori si eu un sfat asupra acestui caz, am fost dat in judecata de fosta iubita de santaj sexual, dansa ducand la dosar inregistrare audio, plus mai ... (vezi toată discuția)
Legislatie filmari Paraschiv Liviu Paraschiv Liviu Buna seara, ma intereseaza si pe mine, daca cunoaste careva, sub reglementarea carei legi cade urmatoarea situatie: O persoana, la o petrecere privata, a ... (vezi toată discuția)
Filmare ascunsa LauraSpataru LauraSpataru Buna ziua, Am nevoie de un sfat pertinent in legatura cu o problema pe care o intampin. Tocmai am aflat ca fostul meu partener are o inregistrare cu noi in ... (vezi toată discuția)