avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto

SALUT! am fost programat la examen abia la sfârșitul lunii septembrie iar eu nu pot veni atunci fiindca sunt plecat din Tara,Va rog spuneti-mi daca exista vre.un drept prin care pot da examenul mai repede, polițista de la ghișeu oricum s.a purtat foarte flegmatic.
Cel mai recent răspuns: rupa , utilizator 19:55, 2 Iulie 2018
bună ziua - trebuie să faceţi dovada indubitabilă , concretă , că la data ,la care sânteţi programat , nu sânteţi în ţară , acest lucru se poate rezolva în audienţă la cineva competent ( comandant , sef serviciu , birou programări examen ) depinde de situaţia locală !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data ... Iuliana Florina Papuc Iuliana Florina Papuc Bună ziua sunt infirmieră debutanta din 18.03.2023 în data de 16.10.2024 au zis că trebuie să facem dosarele pentru a participa la examen pe data de 31 ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand primesc 3 raspunsuri diferite de la politia targoviste? fflorin fflorin AM FOST OPRIT DE O PATRULA A POLITIEI DAMBOVITA LA DATA DE 3-07-2008 SI AU CONSTATAT CA AM CIRCULAT CU NUMERE ROSII EXPIRATE ; AM MERS LA SECTIE AM DAT ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii anca_branda anca_branda Buna ziua , Am o rugaminte la dumneavoastra. Sotul meu este functionar public (politist de frontiera),in luna aprilie si-a facut o cerere de suspendate a ... (vezi toată discuția)