avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri salariale educatori in DGASPC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri salariale educatori in DGASPC

Buna ziua , lucrez ca educator specialiazat intr-un Centru de zi pentru copii cu dizabilitati, centru care are ca specific recuperarea psihomotorie a copiilor cu handicap. Conform legii 153/2017 incepand cu data de 1.03.2018 ar fi trebuit sa beneficiez de acordarea sporuri .Mentionez ca din decembrie 2016 sporul de conditii deosebite de 15% pe care-l luam a fost sistat(in alte DGASPC-uri din tara nu s-a intamplat acest lucru) .M-am adresat conducerii, care-mi spune ca se fac demersuri dar acestea nu s-au concretizat desi au avut la dispozitie 3 luni pentru expertizarea locurilor de munca. Ce demars as putea face in acest sens? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 2 Iulie 2018
Intrebati si la Consiliul Judetean despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale in cazul delegarii de atributii. angelaisac84 angelaisac84 Buna ziua, Sunt asistent medical fiziokinetoterapeut in cadrul unui centru de recuperare din cadrul DGASPC Tulcea. In urma cu trei luni am primit delegare de ... (vezi toată discuția)
Spor sanatate risc sau stres NicolBaicu NicolBaicu Buna ziua. Lucrez in domeniul sanitar si incepand cu 1 martie avem 0% spor de stres sau risc, deoarece , spune angajatorul, nu are buletin de determinare prin ... (vezi toată discuția)
Ce articol de lege se aplică în cazul de faţă pentru acordarea dreptului salarial ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rog mult de tot să mă ajutaţi cu un răspuns cu privire la următoarea problemă: În urma unui examen de promovare în grad ... (vezi toată discuția)