avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale in cazul delegarii de atributii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale in cazul delegarii de atributii.

Buna ziua,
Sunt asistent medical fiziokinetoterapeut in cadrul unui centru de recuperare din cadrul DGASPC Tulcea. In urma cu trei luni am primit delegare de atributii pe un alt centru de recuperare pentru copii cu dizabilitati unde sporul salarial este de 50%,Incepand cu luna aceasta sporul salarial in centrul in care eu figurez ca si angajata s-a micsorat la 15%, iar drepturile salariale pe care le-am incasat luna aceasta au fost cu sporul taiat de la 50% la 15%.
Intrebarea mea este: daca eu am delegare de atributii si imi desfasor activitatea intr-un centru unde sporul este 50%, nu ar trebui ca eu sa beneficiez de acesta? Chiar daca contractul de munca este pe centrul cu spor 15%?
Ce lege ar trebui sa studiez ?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 11 Iunie 2018
Vedeti Legea 153/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri salariale educatori in dgaspc carab carab Buna ziua , lucrez ca educator specialiazat intr-un Centru de zi pentru copii cu dizabilitati, centru care are ca specific recuperarea psihomotorie a copiilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.sunt angajata în asistenta sociala având funcția ... Ellie97 Ellie97 Bună ziua.Sunt angajata în asistenta sociala având funcția de asistenta medicala (la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilități). As dori sa ... (vezi toată discuția)
Spor de munca Crrn Crrn Sunt angajat pe functia de preot intr-un Centru de Recuperare si reabilitare Neopsihiatrica. Pana acum am beneficiat de sporul pentru personalul de ce lucreaza ... (vezi toată discuția)