avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat

Buna ziua, imi expira contractul de inchiriere pentru un spatiu comercial, iar proprietarul vrea sa il inlocuiasca cu un contract de comodat, eu ce trebuie sa fac in situatia aceasta ?Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:35, 5 Iulie 2018
Va avantajeaza intrucat contractul de comodat reprezinta transmiterea in folosinta gratuita a spatiului.
Am inteles,dar cum inregistrez contractul de comodat la ONRC ?nu inseamna alte cheltuieli ?
Ba da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat se inregistreaza obligatoriu la fisc? rreelli rreelli buna ziua, am o curiozitate! contractul de comodat e obligatoriu de inregistrat la fisc? va multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. La o societate nou infiintata as dori sa fac un contract de comodat pentru utilajele care urmeaza a fi folosite intre persoana fizica ( proprietarul ... (vezi toată discuția)