avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract închiriere

Buna seara,
Am următoarea situație.
Un contract de închiriere apartament la o persoana juridică, pentru sediu social, care mai are inca un an pana la termen, are prevazut ca in caz de întârzieri repetare a plății chiriei sa poată fi reziliat printr-o notificare scrisă.
Chiriașul are întârzieri repetare, chiar si de 3 luni, a plății chiriei si a întreținerii (6luni)
Pentru ca nu poate fi găsit la sediu, notificarea, chiar daca o trimit cu confirmare de primire, nu pot obține semnătura prin care sa dovedesc ca a fost înștiințat.
Cum se procedează concret si totodata legal in acest caz?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere stp1923 stp1923 Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat un ap, cu contract de inchiriere pe 1 an. Dupa cateva luni insa am plecat , anuntand si proprietarul insa nu s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)