avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua.Numele meu este Sorin Miron,am 55 de ani.Sunt divortat ,dar locuiesc impreuna cu fosta,intr-o casa noua,construita in 2016.Mi-a facut mutatie la adresa unde locuim,am contribuit cu o mare suma de bani la finalizarea si mobilarea imobilului,am garantat la banca pentru dansa,in vederea obtinerii unui credit ipotecar,dar intre timp,dansa a intalnit o persoana ,cu care se intalneste acum,si a solicitat evacuarea mea din imobil.Este posibila evacuarea mea?Va multumesc,astept raspuns urgent,am primit deja notificare de la avocata ei,si nu stiu ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Evacuare temporara din imobil paulnemes paulnemes Se poate cere evacuarea dintr-un imobil (proprietate comuna a unor fosti soti) a unuia din proprietari? Avand in vedere ca fostul sot are un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune? dinuo dinuo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie delicata rezultata ca urmare a divortului intentat de sotia mea, divort pronuntat, finalizat. Locuim impreuna pe o ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere apartament bun comun dupa divort andikiss andikiss Am divorţat de 8 ani ,iar după divorţ am plecat să locuiesc în chirie, lăsând-o pe fosta soţie cu cei doi copii minori să locuiască în continuare ... (vezi toată discuția)