avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen obiectiuni expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen obiectiuni expertiza

Buna ziua! In cazul unei expertize topo-cadastrale facuta intr-un dosar pe legea 10/2001, expertul a depus expertiza cu mai putin de 10 zile inainte de termen, astfel instanta dand un termen nou pentru studierea acesteia de catre parti.
Formularea/depunerea de obiectiuni la expertiza se poate face pana la termenul nou dat de instanta sau exista un termen special mai scurt?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:58, 3 Iulie 2018
La noul termen de judecata se vor analiza raportul si observatiile depuse la dosar de partile in proces.
Pentru a putea fi analizate de judecator (dosarele se ridica de la arhiva de catre grefier, pentru studiu de catre judecator, de regula, cu 5 zile inainte de termenul de judecata), este bine ca observatiile la raportul de expertiza sa fie depuse la arhiva tribunalului pentru dosarul respectiv cu mai mult de 5 zile inainte de noul termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila costel58 costel58 Intr-un proces civil instanta a dispus o expertiza contabila judiciara. Doresc sa stiu daca expertul contabil desemnat de instanta va trimite raportul de ... (vezi toată discuția)
Consultarea raportului de expertiza in arhiva instantei dumifilote dumifilote Am deschis o actiune de rectificare TP.. Instanta a considerat necesara o expertiza topo. Am platit onorariul provizoriu si dupa mai multe tergiversari ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni ref la expertiza ,evaluare ili1 ili1 Buna,, sunt parat in dosar civil ,reclamantul si paratul sau intalnit cu expertul desemnat.Raport depus ,reclamantul inainteaza obiectiuni ,judecatorul accepta ... (vezi toată discuția)