avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aplicarea legii 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aplicarea legii 230/2007

Suntem o asociatie condominiala locativa infiintata in baza L114/1996. Nu ne-am transformat(constituit) in asociatie de proprietari. Este legal se ni se aplice prevederile L230/2007 cu care nu avem nicio tangenta?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:14, 10 Noiembrie 2009
Se aplica.
Daca nu sunteti de acord puteti sa va adresati justitiei.
Ce inseamna asociatie condominiala?
Sunteti proprietari?
Cine va aplica prevederile legii 230/2007 si ce anume prevederi va sunt aplicate?
Buna ziua !
Aplicarea art.23-alin(4), coroborat cu art.24alin.(3)si(4) .

Cu stima,
Cunoasteti alte reguli ale democratiei?

Nu mi-ati raspuns totusi la intrebari! (Nu sunteti obligat s-o faceti)

Acel 20% se refera la situatia in care un presedinte de asociatie nu e sensibil la "vocea proprietarilor" si convoaca adunarile generale la cativa ani de zile. In aceasta situatie proprietarii (???) dornici sa rezolve o anumita problema pot strange acest 20% de semnaturi si sa declanseza adunarea generala. In rest .....celelalte sunt reguli ale democratiei...
Ma scuzati...
Presedintele este un activ, a convocat adunarile generale anuale, ultima in martie 2008, raspunde la sesizarile proprietarilor, pina la nivelul cheltiuielilor si a listelor de plata...in rest nu sunt semnalate alte prolbeme. De asemenea comitetul se implica in toate problemele. Chiar este apreciat la nivel de oras. Chestiune cu cei 20% a plecat de la o problema strict personala......

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari lucian67 lucian67 buna dimineata , as dorii daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema si anume daca o asociatie de locatari poate functiona si fara presedinte al asociatiei ... (vezi toată discuția)
Adunare generala dupa/contra adunare generala? mira55 mira55 Fiind solicitat de un bun prieten pentru un raspuns la o situatie delicata, va solicit si dvs o opinie. In blocul in care locuieste amicul meu, conform Legii ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)