avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala vanzare bunuri din locuinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala vanzare bunuri din locuinta

Buna ziua, am mare ajutor de un sfat.In urma cu jumatate de an talal meu a decedat fulgerator in locuinta de la tara, mosterire de la parintii sai si unde mai are dreptul inca un frate. In acea locuinta am avut un numar de 9 utilaje pentru confectii proprietatea mea pe care le-am depozitat acolo pentru o vreme. Dupa moartea tatalui meu nu am mai avut acces in acel imobil, Acum sunt in procedura de a face dezbaterea succesiunii si partaj. In acest timp fratele tatalui meu mi-a vandut toate utilajele.
Am rugamintea sa ma sfatuiti daca plangerea penala o fac pentru infractiunea de furt sau pentru ce alta infractiune? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)
Teren vândut pe baza coincidenței de nume al unui moștenitor cu cel al cu tatălui său (fără a se dezbate succesiunea): ce probleme ar putea apărea? georgica107 georgica107 Va supun atentiei urmatoarea posibila situatie: intr-o familie avem tata si doi fii, unul din fii cu acelasi nume si prenume cu tatal. In 2005, tatal moare, ... (vezi toată discuția)
Partajare proprietate fara succesiune ? Gill331 Gill331 Pe casa parintilor mei sunt 2 proprietari...tata si bunicul (tatal lui) , bunicul a decedat in 2002 iar bunica ( mama tatalui meu) in 2005...tata mai are 3 ... (vezi toată discuția)