avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Platile neutilizate in stingere?!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Platile neutilizate in stingere?!

Buna ziua
Nu sunt deloc familiarizat cu termenii fiscali.
Ma uit pe Situatia obligatiilor fiscale de plata de la ANAF si imi apare o suma la ,,Situatia analitica a platilor neutilizate in"; iar ca explicatie: ,,reflecta platile neutilizate in stingere".
Ce reprezinta aceasta suma. Inseamna ca am platit-o in plus? Ar trebui sa cer sa mi se restituie? Observ ca suma este cu semnul minus.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna situatia sintetica a obligatiilor de plata? paultrefu paultrefu Buna ziua! Am scos astazi situatia obligatiilor de plata din SPV si imi apare la: 1. Situatia sintetica a obligatiilor de plata , Total suma obligatii de ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata cas, desi sunt rezident in strainatate. Arianrod Arianrod Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare in ceea ce priveste o obligatie de plata emisa de ANAF. Sunt rezident in Italia din anul 2013, nu detin nicio ... (vezi toată discuția)
Sume neutilizate la stingere? bluesky_c3 bluesky_c3 In seara asta am făcut greșeala să accesez spațiul virtual personal de pe site-ul ANAF și am solicitat informații despre obligațiile de plată. ... (vezi toată discuția)