avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce inseamna situatia sintetica a obligatiilor de plata?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce inseamna situatia sintetica a obligatiilor de plata?

Buna ziua! Am scos astazi situatia obligatiilor de plata din SPV si imi apare la: 1. Situatia sintetica a obligatiilor de plata , Total suma obligatii de plata: -2111 . Ce inseamna daca apare cu minus? Apoi la 2.1 Situatia analitica a obligatiilor de plata imi apare Total suma obligatii de plata: 0 . Apoi la puctul 3.Situatia analitica a platilor neutilizate imi apare Total suma neutilizata in stingere: -2954 . Imi puteti explica va rog daca am ceva de platit si ce sunt acele sume cu minus de la situatia sintetica si de la sume neutilizata in stingere? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:43, 11 Aprilie 2020
Daca aveti sume negative inseamna ori ca ati platit in plus, ori ca sunt declaratii nedepuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platile neutilizate in stingere?! Xiyang Xiyang Buna ziua Nu sunt deloc familiarizat cu termenii fiscali. Ma uit pe Situatia obligatiilor fiscale de plata de la ANAF si imi apare o suma la ,,Situatia ... (vezi toată discuția)
De ce nu s-a facut compensarea automata pe toti anii? paultrefu paultrefu Am primit pe data de 22 octombrie o decizie de impunere pentru anul 2017 in valoare de 1947 lei. Tot pe 22 octombrie am scos si obligatia de plata din SPV si ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata cas, desi sunt rezident in strainatate. Arianrod Arianrod Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare in ceea ce priveste o obligatie de plata emisa de ANAF. Sunt rezident in Italia din anul 2013, nu detin nicio ... (vezi toată discuția)