avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrare audio proba in dosar penal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrare audio proba in dosar penal?

Buna,
La inceputul anului am avut un accident de masina cand am lovit un om ce a stat in spital 30 zile iar apoi urma sa vedem cate zile in total are nevoie de ingrijire medicala. Intre timp am purtat o discutie cu sotia accidentatului pentru a vedea daca putem sa ajungem la intelegerea partilor. In discutie s-a mai aberat pe alocuri. In cazul in care ea a inregistrat acea discutie o poate folosi ca proba in instanta impotriva mea?
Multumesc mult de tot!
P.S. In momentul discutiei nu se incepuse urmarirea penala
Cel mai recent răspuns: claudiuh , utilizator 19:31, 11 Ianuarie 2010
Eu zic sa va intelegeti.
E mai bine asa.
Da, poate fi incuviintata de catre organele judiciare, daca n-a fost facuta cu incalcarea dispozitiilor legale .(asa pare , din relatarea dumneavoastra)
Faceti dovada in instanta ca v-ati interesat de starea victimei- ati fost la spital, i-ati platit spitalul ,etc., ca imediat dupa accident l-ati transportat la spital. Faceti vorbire de faptul ca ati avut o atitudine sincera in fata organelor de urmarire penala ,ca este prima data. Cel mai simplu ar fi sa va luati un aparator din oficiu.
Pana in acest moment nu s-a inceput nimic. Nu stiu cate zile i-au fost date ca ingrijire medicala. In cazul in care are mai mult de 60 nu ma mai pot intelege cnf legii... Totusi ea poate folosi acea inregistrare ? Eu nu am de ce sa ma tem in cazul in care ea nu o taie modifica etc. Multumesc
Solutii exista, dar vad ca aveti o problema cu inregistrarile.
Ati incalcat siguranta nationala, sau ce?

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Intr-o cauza penala aflata pe rolul instantei de fond au fost depuse ca probe de procuror transcrierea a doua discutii telefonice purtata de un ziarist cu un ... (vezi toată discuția)
Reclamare abuz de drepturi , pe baza unei inregistrari : este posibil? pynu pynu Buna ziua in luna noiembrie anul trecut am avut un accident cu victima , in care victimei i s-a dat diagnostic contuzie toraco-lombara . Dupa cateva zile de la ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri trebuie sa platim in urma unui accident de masina? Ani cosma Ani cosma Buna ziua! Sotul meu a provocat un accident de masina (nu a acordat prioritate), soferita din cealalta masina avand 3 coaste rupte si o pasagera cu mana ... (vezi toată discuția)