Buna,
La inceputul anului am avut un accident de masina cand am lovit un om ce a stat in spital 30 zile iar apoi urma sa vedem cate zile in total are nevoie de ingrijire medicala. Intre timp am purtat o discutie cu sotia accidentatului pentru a vedea daca putem sa ajungem la intelegerea partilor. In discutie s-a mai aberat pe alocuri. In cazul in care ea a inregistrat acea discutie o poate folosi ca proba in instanta impotriva mea?
Multumesc mult de tot!
P.S. In momentul discutiei nu se incepuse urmarirea penala
Da, poate fi incuviintata de catre organele judiciare, daca n-a fost facuta cu incalcarea dispozitiilor legale .(asa pare , din relatarea dumneavoastra)
Faceti dovada in instanta ca v-ati interesat de starea victimei- ati fost la spital, i-ati platit spitalul ,etc., ca imediat dupa accident l-ati transportat la spital. Faceti vorbire de faptul ca ati avut o atitudine sincera in fata organelor de urmarire penala ,ca este prima data. Cel mai simplu ar fi sa va luati un aparator din oficiu.
Pana in acest moment nu s-a inceput nimic. Nu stiu cate zile i-au fost date ca ingrijire medicala. In cazul in care are mai mult de 60 nu ma mai pot intelege cnf legii... Totusi ea poate folosi acea inregistrare ? Eu nu am de ce sa ma tem in cazul in care ea nu o taie modifica etc. Multumesc