Buna,
La inceputul anului am avut un accident de masina cand am lovit un om ce a stat in spital 30 zile iar apoi urma sa vedem cate zile in total are nevoie de ingrijire medicala. Intre timp am purtat o discutie cu sotia accidentatului pentru a vedea daca putem sa ajungem la intelegerea partilor. In discutie s-a mai aberat pe alocuri. In cazul in care ea a inregistrat acea discutie o poate folosi ca proba in instanta impotriva mea?
Multumesc mult de tot!
P.S. In momentul discutiei nu se incepuse urmarirea penala
Buna ziua, o sa va povestesc mai jos problema pe care am intampinat-o la firma care lucrez:
Sunt angajat pe postul de economist la o societate comerciala cu capital strain si ma ocup printre altele de caseria firmei(mentionez ca nu am nici o fisa a postului in acest sens semnata).Marfa pleca de la firma cu chitanta la sofer iar acesta aducea banii de la client in momentul in care se intorcea si ii preda sefului de la transporturi care la randul lui ii aducea la mine...lucru care se intampla in decurs de 2-3 zile iar eu in acest timp inchideam reg de casa ca si cum as fi avut banii...
(era o intelegere verbala intre angajati-ordin venit de la seful de filiala)
Asa a decurs totul pana in momentul cand seful de la transporturi nu mi-a mai adus banii pe 4 chitante(vreo 14000ron), i-am taiat o dispozitie de plata pe suma pe care a semnat-o insa fara data si fara numar si nu am inregistrat-o in contabilitate si a dat o declaratie la firma prin care spune ca a pierdut banii...
Chitantele nu au fost taiate de mine.
Acum firma ne -a facut o plangere penala la amandoi pt delapidare...
Intre timp au inregistrat un document(nu disp de plata) prin care au reglat soldul.
Intrebarea mea este:pot fi gasit si eu vinovat pt delapidare?
Multumesc