avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Help concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Help concediu prenatal

Bună seara
Am fost angajata la o banca din februarie 2016 pe program 4 ore perioada nedeterminata , ulterior din februarie 2017 mi s-a dat un act adițional în care eu trec pe program full time de 8 ore, pe contract determinat în locul unei colege care a întrat în concediu prenatal eu ținându-i locul pana ea se întoarce, respectiv 15 decembrie 2018. În actul adițional fiind precizat ca dacă se întoarce mai devreme eu ma întorc la poziția de 4 ore și salariul vechi. Acum sunt însărcinată în 2 luni, urmând ca dacă totul merge bine sa întru în concediu prenatal în decembrie 2018 înainte de întoarcerea colegei. Întrebarea este dacă din punct de vedere legal pot cumva sa suspende contractul de munca, eu nevrând sa anunț, deoarece am am promisiuni ca în curând urmează sa mi se întocmească contractul pe nedeterminata, însă acest lucru întârziind sa apară încep sa îmi pun niște semne de întrebare. Și o alta întrebare dacă nu mi se v-a trece contractul pe nedeterminat, practic după cei 2 ani sunt obligata sa ma întorc la vechiul contract de 4 ore nu? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Alexutzamaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Alexandra Ionita1 Alexandra Ionita1 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriţi cu urmatoarea situaţie: Am lucrat la o firma din ianuarie 2020 până pe data de 19 martie 2021 cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca Seastar Seastar Buna seara. Sunt angajata în cadrul unei firme cu contract de munca pe perioada nedetermina, in regim part-time. O colega a intrat in concediu maternal, ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca - 2 angajati part-time bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: Pana acum la un SRL am avut 2 angajati ( contabilul - part time 600 ron burt - 461 ... (vezi toată discuția)