avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Apostilare certificat de naștere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Apostilare certificat de naștere

Buna seara!!va rog din tot sufletul daca ma puteti ajuta; eu locuiesc in spania si pe data de 8 Iulie ma duc in romania sa apostillez si sa traduc certificatul de nastere...eu sunt de constanta si adevarul ca familia mea nu ma ajuta decit daca ii platesc..ma puteti ajuta daca stiti vreo adresa in constanta unde le pot face eu personal??multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: RDpelukeros , utilizator 10:34, 4 Iulie 2018
Apostilarea certificatului de nastere se face la biroul de apostila din cadrul prefecturii Constanta. Intrati pe site-ul lor si vedeti programul.
Multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Noul certificat de naştere ovidiuiov ovidiuiov Locuiesc în Spania şi am nevoie de noul certificat de naştere pentru mine şi pentru familia mea. Care este la forma mai rapidă si mai economică ca să le ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie cu apostila de la haga akcentdida84 akcentdida84 buna sunt casatorita cu un algerian , certificatul de inscriere a casatoriei fiind eliberat de ambasada romana din algeria. Ptr ai cere sotului actele in ... (vezi toată discuția)