avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Noul certificat de naştere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Noul certificat de naştere

Locuiesc în Spania şi am nevoie de noul certificat de naştere pentru mine şi pentru familia mea. Care este la forma mai rapidă si mai economică ca să le obţin: Cu procură în ţară sau la servicile consulare din Spania. Dacă trimit certificatele vechi nu trebuie plătite taxe ? Pentru a fi valabile pentru autorităţile spaniole se poate pune la Apostilla de la Haga în ţară, la prefectură, cu aceaşi procură ? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiuiov , utilizator 23:19, 2 Iulie 2017
Procurile trebuie facuta in mai multe exemplare originale, intrucat la fiecare institutie trebuie ca imputernicitul sa prezinte procura in original si actul sau de identitate. Certificatele vechi le preda pentru a le primi pe cele noi. Pe acestea din urma le apostileaza la prefectura.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2017
Justitiarul711, utilizator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Certificat de căsătorie de tip nou al unei persoane decedate în spania. există rezolvare pentru această cerință a autorităților spaniole? Mariana Adriana Moraru Mariana Adriana Moraru Buna seara, Am o problema la care Consulatul General din Sevilla i-mi da un raspuns iar Prefectura mun. Bucuresti altul! Anul trecut in noiembrie mama mea a ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)