avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma platitoare de TVA sau neplatitoare de TVA pentru ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma platitoare de TVA sau neplatitoare de TVA pentru afacere cu cabina foto.

Buna ziua, vreau sa cumpar o afacere, in domeniul inchirieri cabine foto.

Proprietarul poate vinde aparatura cu tot cu firma si o poate vinde si fara firma (doar aparatura).

Intrebarea mea este: firma lui este platitoare de TVA, as avea ceva avantaje ?; sau mai bine ar fi sa deschid un srl nou ?

Astept un raspuns. Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pt cazare pensiune si camping ChrisR ChrisR Buna ziua, Am o pensiune si doresc sa o deschid doar pentru cazare fara restaurant (pt a evita controalele exagerate), de asemeni doresc sa deschid si un ... (vezi toată discuția)
Plata tva firma DragosCojocariu DragosCojocariu Sunt complet incepator in domeniul fiscal... Asa ca scuzati-mi ignoranta. Vreau sa-mi deschid o firma de artizanat si sa vand online produsele. Daca cumpar ... (vezi toată discuția)
Caen activitati fotografice si vanzari aparate foto viomag viomag buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta ... (vezi toată discuția)