avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Închidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Închidere PFA

Buna ziua. Anul trecut am deschis un PFA pe CNP că și agent de asigurări la o companie de asigurări. Am activat doar 3 luni după care am renunțat. Acum incerc sa îmi închid PFA-ul dar îmi trebuie acord de la ei, după cum m-au sfătuit la Finanțe. Am fost la companie și mă păsuiesc permanent deoarece nu au niciun interes sa îmi aprobe ieșirea din sistem. Va rog sa mă sfătuiți cum sa acționez că sa ii conving că nu mai vreau sa colaborez cu ei. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Asigurari de calatorie Sarin Sarin Buna seara ! In ianuarie 2012 vreau sa deschid o agentie de turism si doresc sa fac si asigurari de calatorie dar am inteles ca e o probolema legata de ... (vezi toată discuția)
Daca am un pfa se mai poate primi indemnizatie de somaj dupa terminarea facultatii ? Georgiana-Madalina Georgiana-Madalina Am si eu o problema....anul acesta voi termina Facultatea de Stiinte Economice, voi primi somaj daca am certificat de inregistrare...pfa:sorry:? Din august ... (vezi toată discuția)
Incasare bani - pfa in pending MrDerpson MrDerpson Salut, Am si eu cateva intrebari. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta/sfatui. Ideea este ca eu am inceput sa lucrez pentru o companie (nu e din ... (vezi toată discuția)