avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pot recupera taxa auto daca nu am achitat-o eu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pot recupera taxa auto daca nu am achitat-o eu?

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu daca pot recupera taxa auto pt o masina cumparata cu taxa platita deja (deci taxa a fost achitata de vanzator, nu de mine).

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:18, 4 Iulie 2018
Nu aveti nici calitatea si nici nu detineti documentele necesare pentru restituire taxa auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa auto din 2012 daca a fost achitata de o persoana juridica la prima inmatriculare? marianchtr marianchtr Buna ziua. Am achizitionat un automobil de la o persoana juridica in 2013. Imi amintesc ca in acea perioada, pentru inmatriculare, am primit o dovada de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Hellena_0805 Hellena_0805 Buna ziua, Am luat o masina de la un membru al familiei si am inmatriculat-o dupa 2008 si pentru ca am avut prea mare incredere nu am trecut-o pe mine si nici ... (vezi toată discuția)
Întrebare despre recuperarea certificatului de înmatriculare beruic c beruic c buna seara, as avea si eu o intrebare, am cumparat o masina care este inmatriculata in bucuresti in 2007, acum 3 zile mi-a fost retinut certificatul de ... (vezi toată discuția)