avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reparatie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reparatie telefon

In data de 26.04.2016 am achizitionat un telefon iPHONE de la Vodafone. In data de 05.01.2018 l-am trimis in service ( Regenersis ) pentru ca se defectase . Service-ul inlocuieste unitate service IMEI ( cica telefon nou, dar nu cred , noua era doar carcasa ).In data de 26.06.2018 se defecteaza si acesta , il trimit din nou in service . Service-ul inlocuieste unitate service IMEI iarasi . Acum pe 04.07.2018 se defecteaza si acest telefon . Am mers din nou la Vodafone ......rezultatul ......trimitere din nou in service . De cate ori se pot trimite aceste telefoane in service ? Ce ma sfatuiti in a putea obtine un telefon care sa functioneze ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: xp-kry , utilizator 17:20, 24 Iulie 2018
In baza documentului intrare telefon in service,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
L-am mai trimis încă o data în service.
Au înlocuit aparatul cu unul reparat care este pus într-o carcasa noua. O țin pe alor ca întreaga responsabilitate este a service-ului. Încă nu am ridicat ultimul telefon,
dacă se va defecta și acesta voi merge la ANPC. Menționez ca sunt la al treilea aparat înlocuit plus cel achizitionat inițial.
A venit din service și ultimul telefon, au trimis un nou telefon într-o carcasa noua. Telefonul era reparat nu nou din fabrica. Le-am comunicat ca nu sunt mulțumit și surpriza mi-au dat sa aleg dintr-o lista un telefon nou s-au sa primesc contravaloarea telefonului conform facturii. Am ales un telefon nou, dar alta marca destul de bun comparabil cu cel inițial. Cel vechi l-am predat la ei cu toate anexele.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
xp-kry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie telefon emanoilcraciun emanoilcraciun Buna ziua, Pe data de 02.05.2014 am achizitionat un telefon HTC prin abonament de la Vofaone. In decursul acestui an am avut telefonul in service de 5 ori ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon tudy88 tudy88 Am si eu o problema: pe 16.02.2014 am achizitionat de la un magazin vodafone un Sony Xperia z1 impreuna cu un abonament pe 24 de luni. Telefonul se prezenta cu ... (vezi toată discuția)
Garanție comerciala - telefon mobil Calin92 Calin92 Bună ziua! Am o situație inedita și pe care nu știu cum as putea sa o mai gestionez. Am un telefon mobil pentru care exista garanție comerciala pana în ... (vezi toată discuția)